Ce cadouri sa nu faci de Valentines day

Există unele cadouri pe care nu trebuie să le faci sub nicio formă de Ziua Îndrăgostiţilor, dacă vrei să îţi păstrezi relaţia cu persoana iubita.

Bijuteriile, bomboanele de ciocolată si bucheţele de flori par a fi alegeri sigure, însă sunt persoane care fac cadouri mai complexe, fără să ştie semnificaţia din spatele lor. Dacă vrei să îţi păstrezi relaţia fără probleme şi nu vrei să te lovească ghinionul de Sfântul Valentin, iată ce cadouri trebuie să eviţi.

Ceasurile – Un ceas poate părea o idee excelentă de cadou, dar nu este aşa. O superstiţie veche spune că acesta este un cadou care aduce certuri în cuplu şi că ar măsura timpul pe care îl mai are relaţia.

Portofel gol – Dacă ai de gând să dăruieşti un portofel persoanei iubite, asigură-te că ai pus ceva în el. Se spune că portofele dăruite fără nimic în ele aduc ghinion şi anunţă doar pagubă. Acelaşi lucru este valabil şi pentru genţi.

Bijuterii din chihlimbar – Sunt la mare căutare şi sunt foarte cumpărate, dar o superstiţie mai puţin cunoscută spune că acestea prevestesc deziluzia în relaţie.

Cravată – Nu este bine să faci cadou cravată bărbatului iubit, întrucât se spune că este un obiect pe care se pot face vrăji şi blesteme.

Produsele de igienă personală – Aici nu este vorba despre vreo superstiţie, însă se consideră de prost gust să faci cadou cuiva săpun sau deodorant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.